Biologique Recherche

Biologique Recherche er et eksklusivt fransk hudplejemærke, der er kendt over hele verden. Vi er meget stolte af, at vi nu kan tilbyde jer behandlinger med Biologique Recherche som én af få klinikker i Danmark.

Beauty Angel

Beauty Angel lyset arbejder i alle hudens lag. Lyset aktiverer cellefornyelsen, som desværre bliver mindre med alderen. Det er især fibroblasterne, der er vigtige for at bevare en sund og smuk hud, da de tilfører huden collagen, elastin og hyaluron.

Ansigtsbehandling

En ansigtsbehandling giver smukkere hud og følelsen af selvforkælelse. Hos os får du en professionel behandling med produkter med dokumenteret effekt. Du får et pusterum fra hverdagen, hvor du blot skal tænke på at læne dig tilbage og nyde en dejlig afslappende behandling. Vi sørger for, at du får en strålende frisk hud og at du går herfra med fornyet energi. 

Microneedling

Microneedling er de seneste år blevet en populær behandling grundet den effektive virkning. Microneedling giver dig en friskere hud med et yngre udseende. Behandlingen er ideelt til reduktion af rynker, fine linjer, pigmentpletter og generelle ujævnheder i huden samt hudopstramning og hudforyngelse.

 

Diamantslibning

Diamantslibning er en dybdegående peeling af hudens overflade. Behandlingen er velegnet ved overfladiske ar, grove porer, rynker og trist hud. Vores behandlere vil inden behandlingen foretage en vurdering af din hudtype, således at diamantslibningen tilpasses netop din huds behov.

Vipper og bryn

Farvning af vipper giver intensitet og dybde til dine øjne, mens farvning af bryn giver dit ansigt karakter. Hos os sætter vi en ære i at skabe naturlige, velformerede bryn. Vi tager altid udgangspunkt i kundens ansigtsform og hudens farve. Vi anvender kun milde farver, og retter altid bryn med pincet samt voks eller sugar.

Permanent makeup

Permanent make-up kan på en naturlig måde ændre det, som fra naturens hånd ikke er udformet perfekt. Permanent make-up er en forskønnelse af dine egne træk, idet vi korrigerer og tilføjer naturlige farver, som medvirker til at give et mere udtryksfuldt udseende.

Hårfjerning

Vi tilbyder hårfjerning med både sugar og voks. Sugarbehandling er et godt valg til sensitiv og følsom hud, da sugar er mere skånsomt for huden. Ved sugarbehandling må påregnes en længere behandlingstid. Voksbehandling er en hurtig og effektiv hårfjerning og er som regel at foretrække ved kraftige hår.

Permanent hårfjerning

Vi tilbyder permanent hårfjerning af mørke hår i samarbejde med Møhring Ellipse, som er Danmarks største og mest erfarne inden for permanent hårfjerning.

Massage

I en travl hverdag er det nemt at glemme sig selv. Har du brug for et pusterum eller at få hverdagens spændinger ud af kroppen, er massage løsningen. Vi tilbyder rygmassage og  ansigtsmassage, hvor du blot skal slappe af og nyde roen for en stund.