Microneedling

Microneedling er de seneste år blevet en populær behandling grundet den effektive virkning. Microneedling giver dig en friskere hud med et yngre udseende. Behandlingen er ideelt til reduktion af rynker, fine linjer, pigmentpletter og generelle ujævnheder i huden samt hudopstramning og hudforyngelse.

Ved behandlingen anvendes en lille maskine, der med fine nåle penetrerer huden i en forudbestemt dybde. Herved dannes små mikroskopiske huller, hvorved hudens overflade nedbrydes. Efter behandlingen vil huden regenerere og danne ny collagen som led i helingsprocessen, hvilket resultere i, at huden genopbygges i en stærkere og mere smidig udgave. Microneedling hjælper således din hud til at forny sig selv, hvorfor der opnås et stålende og mere ens hudbillede.

Inden behandlingen rengøres huden. Vi anvender en serum afstemt efter dine behov, og behandlingen kan herefter begynde. Stemplet føres over huden i glidende bevægelser og behandler i en dybde ned til 2,5 mm.

Efter behandlingen vil din hud være en smule rød. 4-5 dage efter behandlingen vil huden igen se normal ud. Resultatet af behandlingen afhænger af, hvilke problemer du har. 

Du er velkommen til uforpligtende at kontakt os, således at vi sammen kan vurdere om microneeling er den rette løsning for dig.

  • Microneedling af hele ansigtet
    kr. 1195
    1 times behandling. Afrensning, microneedling med special serum afstemt efter hudens tilstand og afsluttes med Beauty Angel lys.