Leise Larsen

Indehaver og kosmetolog
Leise er indehaver af klinikken og uddannet som kosmetolog. Leise har gennem de seneste 25 år oparbejdet en høj faglig ekspertise og har videreuddannet sig som både massør og linergist (permanent makeup).  Endvidere har hun de seneste 15 år virket som bestyrer af Visage Hudpleje Kolding.

Leise er meget resultatorienteret og har gennem årene ved kyndig vejledning og professionel behandling hjulpet et utal af kunder, som har opnået flotte resultater med diverse hudproblemer. Leises håndværk som behandler er hendes store passion, hvilket er noget, du vil mærke. For hende er det vigtigt, at du føler dig tryg og at du har tillid til, at du vil opnå et flot resultat. Hun gør en dyd ud af at netop du får en særlig oplevelse hos hende

Susanne Juhl

Kosmetiker
Susanne er uddannet som kosmetiker i 2008 ved Visage Hudpleje Kolding. Susanne er meget omhyggelig og ønsker altid at kunne tilbyde den mest optimale behandling. Susanne har derfor løbende deltaget i en række kurser, så hun er opdateret fagligt.

Susanne er meget passioneret omkring sit fag, og har stor erfaring med at læse huden og vejlede i, hvilke behandlinger og produkter der passer til den enkelte kunde. Når man er i hænderne på Susanne, kan man være sikker på, at man er i de bedste af slagsen.