Permanent makeup

Vi har specialiseret os inden for permanent makeup, og vores behandler har flere års erfaring hermed.

Permanent makeup kan på en naturlig måde ændre det, som fra naturens hånd ikke er udformet perfekt eller bare nogle små justeringer. Permanent makeup er en forskønnelse af dine egne træk, idet vi korrigerer og tilføjer naturlige farver, som medvirker til at give et mere udtryksfuldt udseende.

Det er ikke meningen, at permanent makeup skal erstatte din daglige makeup. Derimod skal permanent makeup understrege det som du mangler, og samtidig give dit ansigt mere dybde ved en markering af din vippeline, ved at give dine læber den perfekte fylde og ved at give brynene kontur.

Permanent makeup er at anbefale dig, der ikke ønsker at bekymre dig om din makeup i løbet af dagen, for dig, der har svært ved at lægge din daglige makeup, f.eks. grundet nedsat syn eller rystende hænder, eller for dig, der bare ønsker at spare tid i en travl hverdag.

Til udførslen af permanent makeup føres mikroskopiske farvepigmenter inden under hudens øverste lag ved brug af specialfremstillede nåle og udstyr. Der er således tale om en overfladisk tatovering, og derfor har en permanent makeup ikke en ubegrænset holdbarhed. Holdbarhed afhænger af flere faktorer, herunder hudtype, livstil og hvilken type permanent makeup, du har fået lavet. Vi anbefaler, at læber og eyeliner opfriskes efter 2 år og bryn efter 1-2 år. For både læber, eyeliner og bryn gælder, at vi tilbyder opfriskning til en reduceret pris, såfremt dette sker inden for 2 år.

Forud for behandlingen vil vores behandler tage en snak med dig om dine behov, ønsker og forventninger til permanent makeup. Du er velkommen til at kontakt os, for en uddybende samtale.

Permanent makeup

 • Bryn
  kr. 5000
 • Eyeliner
  kr. 5000
 • Læber
  kr. 5000
 • Enkelt eyeliner
  kr. 2500
 • Genopfriskning af eyeliner og bryn inden for 2 år
  kr. 1650
 • Genopfriskning af læber inden for 2 år
  kr. 2000
 • Touch up af bryn inden for ½ år
  kr.  900