Biologique Recherche

Alle Biologique Rechersche behandlinger skræddersys og målrettes hudens tilstand. Vi vil nøje aflæse de signaler, som din hud sender, for at finjustere behandlingsprotokollen, herunder de anvendte produkter og selve behandlingsmetoden, til netop din hud.

Under en Biologique Rechersche ansigtsbehandling anvendes cleansers, masker, lotion P50, booster, masker, serums og cremer, som alle indeholder aktive stoffer. Vi anvender et specielt udvalgt program, der er skabt til at optimere din huds tilstand og give et synligt resultat.

Selv om hver behandling skræddersys, vil behandlingen altid bestå af tre faser:

● Vurderingsfasen: I denne fase foretages en grundig analyse af din huds tilstand. Analysen bygger på en visuel analyse af din hud samt en personlig samtale. Med afsæt i analysen vil vi skræddersy en behandling, som passer til din huds tilstand.

● Forberedelsesfasen: I denne fase foretages en grundig rensning af din hud kombineret med en let massage. Herefter påføres den ikoniske lotion P50, som er signaturen hos Biologique Recherche. Nu er huden klar til at modtage de produkter, der bruges i den efterfølgende behandling.

●  Behandlingsfasen: I denne fase igangsættes en behandling, som er målrettet din huds tilstand, og som behandler i dybden. Til behandlingen anvendes nøje udvalgte produkter, der med deres høje koncentration af aktive ingredienser vil styrke og booste din hud. De aktive ingredienser vil virke gradvist, hvilket vil bidrage til hurtige og langvarige forbedringer af din huds kvalitet.

 • Biologique Recherche 60 min.
  kr.  1095
  Denne ansigtsbehandling vil allerede efter første behandling skabe resultater, da behandlingen er særdeles effektiv. Velegnet til alle, der ønsker at booste sin hud. Huden får en utrolig glød og ser levende og sund ud.


Behandlingen består af:

●  Grundig afrensning og Biologique Recherche’s signaturmassage

● booster (1 booster)

●  Masker

● Serum(s)

● Cremer

● Finish serum

 • Biologique Recherche 90 min.
  kr.  1395
  Denne ansigtsbehandling er mere avanceret og dybdegående og sætter ind, hvor din hud har brug for det. Velegnet til alle, der ønsker en behandling lidt mere end det sædvanlige. Din hud boostes med to produkter, som er nøje udvalgt efter din huds behov og tilstand.

Behandlingen består af:

● Grundig afrensning og Biologique Recherche’s signaturmassage

● Booster (2 boostere)

● Masker

● Serum(s)

● Cremer

● Finish serum

 • Biologique Recherche 120 min.
  kr.  1695
  Denne ansigtsbehandling er den mest avancerede af Biologicque Recherche’s behandlinger idet den består af 3 boostere. Velegnet til dig, der vil forkæle din hud med det ypperste inden for moderne og avanceret hudpleje. Under behandlingen arbejder vi koncentreret og aktivt med at booste din hud med tre produkter, som er nøje udvalgt efter din huds behov og tilstand.

Behandlingen består af:

● Grundig afrensning samt Biologique Recherche’s signaturmassage

● Booster (3 boostere)

● Masker

● Serum(s)

● Cremer

● Finish serum