PERSONDATAPOLITIK

Politik for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med behandlinger og køb af produkter hos Leises Hudpleje og Permanent Make up, Klostergade 3, st. tv., 6000 Kolding, CVR.nr. 21939498.

Som følge af din aftaler med klinikken accepterer du nedenstående privatlivspolitik.

OVERSIGT 

1. Generelt

1.1 Hvilke typer oplysninger indsamler vi?

2. Personoplysninger

2.1 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

2.2 Hvad bruger vi personoplysninger til?

2.3 Hvordan kan du håndhæve dine rettigheder i henhold til GDPR?

2.4 Retten til sletning af dine personoplysninger

2.5 Beskyttelse af personoplysninger

3. Hvordan kan jeg kontakte Leises Hudpleje og Permanent Make up, hvis jeg har spørgsmål?

1. GENERELT
Dette dokument er udarbejdet som følge af og på baggrund af EU’s Databeskyttelsesforordning, som fik virkning i Danmark fra 25. maj 2018.

Når du får behandlinger eller køber produkter hos Leises Hudpleje og Permanent Make up registreres der oplysninger om dig.

Nedenfor kan du læse om hvilke oplysninger, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

1.1 HVILKE TYPER OPLYSNINGER INDSAMLER VI ?

Oplysninger du angiver, når du bestiller en tid til behandling online eller i klinikken, samt oplysninger du angiver, når du får en behandling i vores klinik.

Det kan omfatte oplysninger såsom:

Navn

Køn

Adresse

E-mailadresse

Telefonnummer

Ud over kontaktoplysninger registrerer vi også dine behandlinger, køb samt relevante data omkring din behandling. Dette kan være oplysninger om hudtype, allergier og hudproblemer. Registreringen sker for at kunne give dig den bedste service omkring dine behandlinger.

2. PERSONOPLYSNINGER

Vi beder om dine almindelige kontaktoplysninger, når du bestiller en tid online eller i vores klinik, eller får en behandling hos os. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, telefon- og mobiltelefonnummer, e-mail mv.

De personoplysninger, som vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde samt levere de services, du har købt af os. De personoplysninger, som vi indsamler i forbindelse med opfyldelsen af aftalen, vil blive opbevaret i vores IT-system.

2.1 HVOR LÆNGE OPBEVARER VI PERSONOPLYSNINGER?

Dine personoplysninger opbevares hos os så længe du er kunde hos os.

Af regnskabsmæssige årsager ønsker vi dog at gemme dine data indtil vores regnskabsmæssige forpligtelser over for Told & Skat gør, at vi kan slette dine oplysninger. Denne periode er op til 5 år efter du sidst har været på besøg i klinikken.

Ansøgninger opbevares i 2 år, hvorefter de slettes eller makuleres.

2.2 HVAD BRUGER VI PERSONOPLYSNINGER TIL?

Vi bruger dine kundeoplysninger til eksempelvis kunne sende dig en sms/mail i forbindelse med tidsbestilling og/eller nyhedsbrev, hvis du har samtykket til dette. Dine kundeoplysninger bruger vi også til at yde dig service omkring, hvad du tidligere har fået udført af behandlinger, hvad købte du sidst mv. Oplysningerne vil ikke blive videregivet til tredjepart.

Anden videregivelse tillades kun, såfremt gældende lovgivning undtagelsesvis tillader videregivelse af personoplysninger.

2.3 HVORDAN KAN DU HÅNDHÆVE DINE RETTIGHEDER I HENHOLD TIL GDPR ?

I henhold til EU’s persondataforordning har du ret til at få adgang til at se, rette, overføre og slette dine data.

Du er berettiget til at anmode om og modtage personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til os. Du er desuden berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.


2.4 RETTEN TIL SLETNING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Du kan bede om at blive slettet som kunde hos os, uanset at du har givet accept i første omgang.

Af regnskabsmæssige årsager kan det dog være nødvendigt, at vi beholder dig som kunde i en 5 årig periode. Hvis vi i henhold til gældende lovgivning er forpligtet til at opbevare dine oplysninger, kan du ikke kræve disse slettet.

2.5 BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, i vores IT-system, der kræves password.

Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores behandling af personoplysninger håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder som kunde.

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger – naturligvis altid således, at databeskyttelsesforordningen overholdes.

3. HVORDAN KAN JEG KONTAKTE LEISES HUDPLEJE OG PERMANENT MAKE UP, HVIS JEG HAR SPØRGSMÅL ?

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse til Leise Larsen på e-mail: leises-hudpleje@leises-hudpleje.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted.

Mener du at klinikkens behandling af dine data er forkert kan du henvende dig til Datatilsynet:
Datatilsynet, Borgergade 28, 5.sal, 1300 København K, Telefon: 33 19 32 00, E-mail: dt@datatilsynet.dk

Med venlig hilsen
Leises Hudpleje og Permanent Make up
Opretter 2019-08-01