Exuviance

Exuviance er en hudplejeserie, der er udviklet til moderne mennesker, som ønsker virkelige resultater, uden at det bliver for besværligt eller koster en formue. Alle produkter fra Exuviance kan bruges af både mænd og kvinder, som gerne vil beholde et sundt udseende i længere tid.

Exuviance tilbyder en avanceret hudplejeserie baseret på alfahydroxysyreteknologi (AHA), der er udviklet af professorerne Dr. Eugene van Scott og Dr. Ruey Yu fra Princeton. Teknologien er en af hudplejesektorens største og mest effektive innovationer de seneste årtier. Teknologien fremmer hudens naturlige eksfolieringsproces og stimulerer cellefornyelsen, hvilket giver huden et mere strålende udseende.

Alle produkter er skabt til forskellige hudtyper og dermed også forskellige behov, og anvendes i en lang række lande af hudlæger til behandling af diverse hudlidelser. Produkterne er særligt udviklede, så de også kan anvendes til følsom hud.

Exuviance hudpleje er dermatologisk udviklede og testede. Produkterne testes ikke på dyr. De fugtighedsgivende cremer og ansigtsvand udvikler hverken porer eller akne. Øjencremerne er uparfumerede og har gennemgået en meget grundig testning.

Hudplejeserien kan suppleres med foundation og concealer fra Exuviance.

Ønsker du at høre mere om Exuviance og hvilke muligheden produkterne kan skabe for dig, er du velkommen til at kontakte os.